Op zoek naar een leuke baan bij een tuincentrum

Deze vacature website is voor iedereen die op zoek is naar een leuke baan in een tuincentrum. Of je al jarenlange ervaring hebt of net je groene vingers hebt ontdekt, wij hebben de perfecte vacature voor jou.

Voor liefhebbers

Als groenliefhebber met passie voor tuinieren, styling en dieren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden jou de kans om te werken in een bruisende omgeving met collega's die dezelfde interesses delen. Je kunt kiezen uit ruim 150 tuincentra verspreid over Nederland en België die zijn aangesloten bij GRS Retail, de grootste fullservice tuincentrum organisatie op het gebied van inkoop, logistiek, automatisering en meer in de BeNeLux.

Afwisselende werkomgeving

Elk tuincentrum is een zelfstandig bedrijf en biedt een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime baan of een stageplaats, bij ons vind je altijd een passende vacature. Bij de aangesloten tuincentra werken enthousiaste collega's die altijd op zoek zijn naar nieuwe ideeën en innovaties om klanten te verrassen en te inspireren.

Vind gemakkelijk vacatures

Het vinden van jouw ideale vacature is eenvoudig. Op het vacature overzicht vind je actuele vacatures bij verschillende tuincentra. Je kunt vervolgens contact opnemen met het betreffende tuincentrum voor meer informatie. Regelmatig verschijnen er nieuwe vacatures bij de tuincentra in Nederland en België, dus houd onze website goed in de gaten.

Werken bij een tuincentrum is een unieke kans om te werken in een groene, sfeervolle omgeving waar je kunt groeien en leren van enthousiaste collega's. Bekijk alle vacatures en solliciteer!

 

Bekijk de vacatures

Enthousiaste collega's
Afwisselend werk
Groen hart
#replace title#