Solliciteren
Contactpersoon: Dhr. John Cobussen
Solliciteer via: j.cobussen@benedenleeuwen.groenrijk.nl

GroenRijk Beneden Leeuwen is een familiebedrijf met een duidelijke ambitie: toonaangevend en gedreven zijn in groen en daarnaast verschillende specialismen op gebied van huis-, tuin- en dierartikelen.

 

Wat houdt de baan in:

Als allround kassa-medewerk(st)er ben je het visitekaartje voor de klant, en daarom voor ons bedrijf onmisbaar! Deze functie vraagt om een klantvriendelijke en servicegerichte houding. Het afrekenen bij de kassa is voor de klant erg belangrijk, een goede afronding van het winkelbezoek draagt bij aan de laatste indruk en de totale winkelbeleving.

Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden voor je collega’s zoals het uitpakken en prijzen van goederen en het netjes houden van de winkel.

Vaardigheden:

Je hebt een vrolijke-, gastvrije-, enthousiaste- persoonlijkheid en straalt die uit richting de klant. Je kunt goed samenwerken, hebt goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heb je een goed rekenkundig vermogen en ga je discreet om met financiële middelen.

Wij bieden:

Wij bieden een mooie werkplek in een groene omgeving in een groeiend bedrijf. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen ben je onderdeel van een gezellig team. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en op basis van de CAO Retail 'Non Food'.

 

Geïnteresseerd?

Is deze baan echt iets voor jou? Mail dan je motivatiebrief en CV naar j.cobussen@benedenleeuwen.groenrijk.nl

Wil je nog meer informatie? Wij nodigen je graag uit in het tuincentrum of je kunt contact opnemen met Dhr. J. Cobussen tel. 0487- 595821

Functie
Allround kassa-medewerk(st)er
Dienstverband
Vast
Provincie
Nederland / Gelderland
Opleidingsniveau
VMBO, HAVO, MBO, HBO, Middelbaar onderwijs
Aantal uren
variabel mogelijk, in overleg
Tuincentrum
GroenRijk Beneden Leeuwen
#replace title#