Tuincentrum Abies in Deurne biedt een interieurafdeling en een tuinafdeling met een groot, divers assortiment. Werken bij Abies is werken in een enthousiast, tof team in een familiale omgeving.
Leerjongere: aanvuller/kassier of florist
Deurne, Antwerpen, België
Ons tuincentrum bevind zich in hartje Den Bosch en is een heerlijke en sfeervolle groene omgeving. Op onze bloemenafdeling ben je continue bezig en zijn de werkzaamheden erg divers.
❀ Stagiaire Bloemenafdeling ❀
's-Hertogenbosch, Nederland
Op zoek naar een stage in het groen? Tuincentrum Drunen heeft op diverse afdelingen stageplekken beschikbaar. Wij zijn een gezellig bedrijf waar je in een klein team veel kunt leren.
stageplaats op een tuincentrum
Drunen, Nederland
Een leerzame, gezellige stageplaats met doorgroeimogelijkheden? Dan ben je bij GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres.
Stagiaire Marketing en Ecommerce
's-Hertogenbosch, Nederland
Stage lopen in een gezellige, groene en afwisselende omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met ons team zorg jij ervoor dat onze gasten zich thuis voelen en kunnen genieten van een heerlijk ontbijt of lunch.
Stage
's-Hertogenbosch, Nederland
Ben jij op zoek naar een gezellige, groene stageplaats met doorgroeimogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Stagiaire buitenafdeling
's-Hertogenbosch, Nederland
#replace title#